Gedreven door passie en liefde...

Fijn dat je even komt lezen wie we zijn.

Een kleine 10 jaar geleden heb ik mijn eerste Bearded Collie in huis genomen, Angel genaamd, af die dag wist ik dat mijn liefde voor Beardies Ć©cht was. Sinds 2019 hebben mijn dochter Birthe en ik samen onze passie uitgebreid met onze eigen hobby fokkerij "Beauties of Angel" 

Een droom die eindelijk werkelijkheid werd.

We hebben zelf vier Beardies; Noa, Maybel, Lilou en Amy.

Ondertussen zijn we al vele nestjes verder en kunnen we trots zeggen dat we heel wat puppies een forever home hebben geschonken.

Ben je klaar om jouw hart te laten stelen door een lieve Beardie pup of wens je volledig vrijblijvende informatie? Lees dan snel verder.

Nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toe gaat?

Neem vrijblijvend contact met ons en we ontvangen u graag in onze sfeervolle bar samen met onze Beardies voor een kennismakend gesprek, vele knuffels en uiteraard een heerlijke tas koffie of een lekker glas fris. 

Onze Beardies kijken er alvast naar uit, ze houden namelijk van visite.

Groetjes van, 

Noa, Maybel, Amy en Lilou šŸ¾


Vrijheid

Voor ons is het zeer belangrijk dat de Beardies vrij zijn, ze maken deel uit van ons gezin en rennen vrolijk rond op ons domein. 

Bij slecht weer blijven ze bij ons binnenshuis, lekker warm in hun mandjes of gezellig bij ons op de bank. Door de dag rennen ze buiten vrij rond en spelen ze er lustig op los.

De bossen in...

Op uitstap is steeds een beleving voor de Beardies. Je ziet ze gewoon genieten, hun zintuigen worden volop geprikkeld en hun conditie wordt op pijl gehouden.

Onze omgeving

We wonen in het bosrijke Genk, vlak bij natuurgebied "Nationaal park Hoge Kempen".

Hier kan je ontelbare prachtige wandelroutes vinden die onze Bearded Collies maar al te graag verkennen.

Op verschillende plaatsen zijn er hondenlosloopzones aangelegd, het zijn acht omheinde zones die bij de bewegwijzerde wandellussen liggen.

Klik hier voor meer informatie.

Verzorging

Al onze Beardies worden door onze erkende dierenarts opgevolgd met oog op een superieure gezondheid.

Beide ouders van de pups zijn steeds in bezit van een stamboom, als ook van een gezondheidscertificaat.

De puppies worden volgens wetgeving gechipt en voorzien van hun verplichte inentingen. Tot slot zijn alle puppies in bezit van hun paspoort en stamboom.

Wenst u bijkomende informatie, neem vrijblijvend contact met ons.